گواهی های جدید کنگره را دریافت نمائید...(اخبار جدید را مطالعه نمائید)
صفحه اصلی::
فرم ثبت نام::
درباره کنگره::
سازمان کنگره::
برگزارکنندگان و حامیان::
برقراری ارتباط::
راهنمای نویسندگان::
تسهیلات پایگاه::
::

دریافت اطلاعات پایگاه
برگزاری کنگره ها بصورت غیرحضوری
موافقم
مخالفم

تاریخ برگزاری کنگره
۱۸-۲۱ آذر ۹۶
..
:: نحوه ارسال فایل پوستر و ارائه های شفاهی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۴ |
شرکت کنندگان محترم دومین کنگره ملی طب و داروسازی سنتی و طب مکمل

به آن دسته از عزیزان که مقاله شان در بخش شفاهی و پوستر پذیرفته شده است تبریک می گوئیم و امیدواریم  از مقالات آن دسته از شرکت کنندگان محترم که نتوانستیم در خدمتشان باشیم در کنگره های آتی استفاده کنیم.
عزیزانی که مقاله هایشان در بخش پوستر و یا شفاهی پذیرفته شده مطالب زیر را با دقت بخوانند و در صورتی که در این خصوص سوالی دارند از طریق پیام سیستم (منوی بالای سایت)، ایمیل (tmpcam@iums.ac.ir) و یا شماره تماس های درج شده از طریق سایت سوالات خود را مطرح کنند.

پذیرفته شدگان بخش شفاهی (سخنرانی) لطفا به نکات زیر توجه فرمایید :
  1. سناریوی ارائه شفاهی (سخنرانی) خود را با در نظر داشتن زمان بندی مورد نظر آماده کنید.
  2.  از یکی از روش های تولید محتوا اعم از فیلمبرداری، نرم افزارهای محتوا ساز و ...  استفاده کنید.
  3. محتوای ارائه را آماده کنید.
  4. فرمت ارائه محتوا بصورتی باشد که  برای باز کردن آن نیاز به هیچگونه نرم افزار دیگری نباشد (فایل اجرایی)
  5. حداکثر حجم فایل ۲۵.۴مگابایت باشد (این مقدار بعدا می تواند تغییر کند، نگران نباشید!)
  6. حداکثر زمان سخنرانی ۱۵ دقیقه باشد.
  7. عنوان مقاله قید گردد، نویسندگان و ارائه دهنده شفاهی مشخص شوند.
  8. وارد صفحه شخصی خود شوید.
  9. در لیست مقالات، روی مقاله ای که "پذیرفته شده در بخش شفاهی" است کلیک کنید.
  10.  از قسمت مشخص شده فایل خود را ارسال کنید

پذیرفته شدگان بخش پوستر  لطفا به نکات زیر توجه فرمایید:
  1. فایل استاندارد کنگره بصوت فایل پاورپوینت در انتهای همین خبر برای دانلود قرار داده شده است. فایل را دانلود کنید.
  2. مطالب خود را در بخش های تعیین شده درج کنید.
  3. فایل را با فرمتJPG بصورت عکس ذخیره کنید.
  4. وارد حساب کاربریتان در سایت شوید.
  5. به بخش مقالات ارسالی تان مراجعه نمائید.
  6. مقاله ای که در بخش پوستر دارید را پیدا کنید.
  7. روی عنوان مقاله کلیک کنید.
  8. از قسمت مشخص شده فایل خود را ارسال کنید:

حتما حتما توجه فرمائید:
براساس نوع پذیرش مقاله، فایل ارسال فرمائید. در غیر اینصورت عدم دریافت فایل بر عهده خود شما خواهد بود.

مثلا اگر مقاله شما در بخش ارائه شفاهی پذیرفته شده است ولی شما فایل پوستر ارسال نمائید، قابل قبول نمی باشد.
ضمن آنکه تنها یکبار اقدام به ارسال فایل نمائید.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان